Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, bazı çıkar çevrelerinin hükümetin krizden çıkamayacağını dillendirdiğini ancak kendilerinin her türlü ekonomik krizi başarıyla atlatmasını bildiklerini belirterek, "Bize kriz vız gelir tırıs gider" dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen Ömer Çelik ile Adana Ekonomi Platformu tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, burada yaptığı konuşmada "Ekonomi Bakanımız Mersinli ben Adanalı. Adana Mersin günleri oluşturarak bundan sonra Mersin ve Adana için elimden geleni yapacağız" dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da, "Bugün birkaç mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Ömer Çelik'e bakanlığını Adana'da tebrik etmek nasip oldu. Sizler 'Adana'nın bakanı yok' diye dert yanıyordunuz. Artık Adana'nın da bir bakanı var. Bakanınız Ömer Çelik hayırlı olsun. Adana'nın asıl bakanı geldi. Ben de yedeğe düştüm. Bu bölgeye verdiğimiz önem özellikle Adana ve Mersin milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla önemli hizmetlere iki bakanlık olarak imza atacağız. Özel sektörün her zaman emrinde olmaya her zaman özen gösteriyoruz. Adana, Mersin ihtiyaç duyular her alanda sizlerle toplantı yapacağız. Bize kriz vız gelir tırıs gider. Bu hükümetin krizleri aşamayacağını dile getiren bazı çıkar çevreleri bunun önüne geçmek için bize çamur attılar. Biz her türlü krizi atlatmasını bildik."
Bakan Çağlayan, daha sonra sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarının sıkıntılarını dinledi.
(EKA-AKL-E)

26.01.2013 13:20:08 TSI

Editör: Wan Haber