Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Kartalspor maçı öncesi taraftara dağıtılan bildiride; edilen her küfrün, sahaya atılan her maddenin, kırılan her koltuğun rakibe ve hakeme değil Adana Demirspor'a zarar verdiği belirtildi.
Kulüp Yönetimi tarafından dağıttırılan bildiride Çaykur Rizespor karşılaşmasında 3 bin, Torku Konyaspor karşılaşmasında 6 bin, Adanaspor karşılaşmasında 19 bin, Manisaspor karşılaşmasında 3 bin, Ankaragücü karşılaşmasında 12 bin ve bir maç seyircisiz oynama, 1461 Trabzon karşılaşmasında 3 bin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 20 bin TL olmak üzere, 8 karşılaşmada toplam 66 bin TL ceza alındığı kaydedildi.
Toplam hasılat kaybının 165 bin TL olduğuna dikkat çekilen bildiride, bundan sonra gelecek ceza tutarının 40 bin TL olacağı ve bir sonraki cezada ise sahanın kapatılacağı aktarıldı.
Bildiride, "Kararı büyük Adana Demirspor taraftarına bırakıyoruz" ifadesine yer verilerek, edilen her küfrün, sahaya atılan her maddenin, kırılan her koltuğun rakibe ve hakeme değil Adana Demirspor'a zarar verdiği belirtildi.
(ERN-Y)

04.12.2012 17:24:49 TSI

Editör: Wan Haber