PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Önder Serin, kongreye gitmeyeceklerini belirterek, "Biz 3 yıllığına seçildik ve şu an görevimizin başındayız" dedi.
Başkan Önder Serin, 2. başkan Ali Uğur Akbaş, yöneticiler Ramazan Çimen,Kazım Bilcan, İzzettin Turgut ve Casim Korkmaz ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Bugün itibariyle ligdeki sıralamadan taraftarı ve Adana Demirspor'a gönül veren camiayı mutlu etmiş sayıldıklarını ifade eden Serin, "Bizler ilk hedeflerimiz de bu lige çıkan ve kadrosu yüzde 75 yeniden kurulan takımımızın bu sene kalıcı olmasıydı. Çünkü geçmiş senelerde yapılan ve her sene kongre ve akabinde şampiyonluk kadrosu kurularak, borçlanarak hedef gösterilmekteydi. Biz ilk önce ayağımızı yorganımıza uzattık. Ve maalesef yine kongre akabinde yönetime geldik. Transferimizi kısa sürede yapıp, bütçemize göre bir takım oluşturduk. İlk önce geçen sene geçen sene bize şampiyonluk yaşatan iç transferden arkadaşlarımızın bazıları ile anlaştık sonrasında ise dış transferi bitirdik. Şu anda şayet sıralama ile başarı değerlendiriliyorsa durum ortada" diye konuştu.
Küme düşer denilen Adana Demirspor'un haftalarca Türkiye'de spor gündeminde başarılarının konuşulduğunu söyleyen Serin, şöyle devam etti:
"Adana Demirspor bu ligde ilk defa beş maç üst üste kazandı. Şampiyonluk aday takımı olarak gösterildi. Buradan bu futbolcu arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüze her zaman destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz'a, meclis üyelerine ve Seyhan, Çukurova, Yüreğir Sarıçam Ceyhan İlçe Belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca yönetim kuruluna para desteğini esirgemeyen eski başkanımız Mehmet Gökoğlu'na, kulübümüze destek olarak kombine bilet alanlara, reklam desteği verenlere, sıcakta soğukta bizleri yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ve her zaman yanımızda olan ve onlarsız olmayan renkli basınımıza ve değerli köşe yazarlarına teşekkür ederiz."
(ADN-RFK-S)

21.12.2012 16:51:09 TSI

Editör: Wan Haber