Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 1-0 kaybedilen Boluspor maçı ardından, "4-5 tane net pozisyonumuz olmasına rağmen her nedense top gol olmamakta ısrarlıydı" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur, müsabakayı kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını kaydederek, "Ama içerde oyuncularımı canı gönülden kutladım. Sahada yapılması gereken her şeyi yaptıklarına inanıyorum. Ellerinden geldiği kadar üst düzeyde mücadele ettiler. 4-5 tane net pozisyonumuz olmasına rağmen her nedense top gol olmamakta ısrarlıydı. Ama yapılan mücadele, istek, arzu bizi umutlandırıyor. En azından böyle mücadele edildiği sürece bu tür müsabakalar telafi edilir. Ben inanıyorum ki Adana Demirspor takımı iyi yolda. İnşallah bu anlayış sahaya yansıdığı süre içerisinde bundan sonraki müsabakalarda birçok avantajı sağlarız. Umutluyuz, her zaman arzusu, isteği yüksek olan bir takımın bundan sonra sahada olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Adana Demirspor'un devre arasında Karşıyaka'dan transfer ettiği Taha Yalçıner, bugün oynanan karşılaşmada şansın kendilerinden yana olmadığını ifade ederek, "Çok net pozisyonlara girdik. İyi değerlendiremedik. Boluspor attığı bir gol ile galip geldi. Ama oynadığımız oyun ve yapılan mücadele ilerisi için bize iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren iyi bir seri yakalayıp hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Adana Demirspor'un yine devre arası kadrosuna kattığı Brezilyalı Luiz ise "Bugün iyi bir mücadele verdiğimizi düşünüyoruz takım halinde. Çünkü ilk yarıya baktığımız da özelikle gol pozisyonlarımız oldu ama gol yapamadık. İkinci yarı da elimizden gelen mücadeleyi sahada yansıttık. Yine gol bulamadık. Ama biz inanıyoruz ki diğer maçlarda istediğimiz oyunu sahaya yansıtacağız ve galip geleceğiz. Hedefimizde devam edeceğiz" dedi.

BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ikinci yarının ilk maçının her zaman zorlu geçtiğine dikkat çekerek, "Bugün oynadığımız maçta zordu. Rakip taraftarıyla ve kadrosuyla gerçekten güçlü bir rakip. Bugün oyunsal anlamdan ziyade mücadelemiz öne çıktı. Bizim hedefimiz üstümüzdeki takımlara yaklaşmak ve onlarla puan puana gelebilmek. Süper Lig hedefi ve rakiplerimizden kopmamak doğrultusunda bu maçı oynadık. 3 puanı almak güzel. Bu açıdan mutluyum. Mücadeleden memnunum. Ancak oyunsal anlamda yeterli olmadığı düşüncesindeyim. İlerleyen haftalarda daha da farklı olacak diye düşünüyorum. Oyuncularıma bu anlamda güveniyorum" diye konuştu.
Boluspor'lu Gençer Cansev de şunları söyledi:
"Öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir mücadele gösterdik. Canı gönülden oynadık. Adana Demirspor deplasmanının zor olacağını biliyorduk. Gerçekten iyi bir ekipler. Bizim de üstümüzdeydiler. Hem onları yenip hem de bir üst sıradakilere yaklaşmak ve lige iyi başlamak istiyorduk. Sonuçta final maçlarına girdik artık. Bunların artık telafisi yok. Gerçekten iyi bir ekibiz. Bunu sahaya yansıtmak istiyorduk. Öncelikle iyi bir oyun oynamak istiyorduk. Bunu da başardık."
Boluspor'lu Mesut Çaytemel, iyi bir ekip olduklarını ve takımda iyi bir arkadaş ortamının bulunduğunu vurgulayarak, "Kaliteli isimlere sahibiz. Ligin ilk haftasında iyi bir çıkış yapmak istiyorduk. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Maçtan daha çok seyirciye değinmek istiyorum. Müthiş bir seyirci. Tebrik ediyorum onları. Bu kış ayında buraya gelmeleri çok önemli. Bütün takımların seyircilerine örnek olmalılar" dedi.
(ERN-MFS-MFS-S)

20.01.2013 22:26:44 TSI

Editör: Wan Haber