Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, 2 Mart Cumartesi günü TÜYAP Fuar Alanı'nda 72. Kuruluş yıl dönümü balosu düzenleyeceklerini bildirdi.
2. Başkan Ali Uğur Akbaş ve Federasyon Temsilcisi Kutfedi Kılınç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Serin, ünlü sanatçıların katılımıyla bin 200 kişilik bir balo gerçekleştireceklerini belirtti.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i ziyaret ederek baloya davet edeceklerinin ifade eden Başkan Serin, "Adana'da her zaman 2 şey konuşulurdu. Birisi bakanımızın olmayışı, diğeri de süper lig özlemiydi. Çok şükür bakanımıza kavuştuk. Şimdi de her iki kulübümüzün de süper lige çıkmasını diliyoruz. Ayrıca kuruluş balomuzun düzenlenmesinde bizlere her zaman olduğu gibi yine destek veren Adana Valimiz Sayın Hüseyin Avni Çoş'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını da yanıtlayan mavi-lacivertli kulübün başkanı Serin, "Gidişatımız gayet iyi. Takımımız her şeyin parayla olmadığını geçtiğimiz hafta oynadığı futbol ve aldığı sonuçla kanıtladı. Yolumuz açık, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'de beğenilen takımlar arasında yer alıyoruz. Taraftarımızın gücünü spor spikerleri ve yorumcuları en ayrıntılı şekilde dile getiriyorlar" dedi.
(ERN-AKL-Y)

30.01.2013 13:34:16 TSI

Editör: Wan Haber