Kuruluşunun birinci yılını geride bırakan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) yeni yıl kapsamında rektörlük binasında bir kutlama töreni düzenledi.
Etkinlik, Adana BTÜ personelinin tam katılımıyla gerçekleşti. Tören kapsamında bir konuşma yapan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy özel günlerde yapılan faaliyetlerin birlik olma ve kenetlenme açısından önemli olduğunu belirtti. Ersoy, "Aydınlık geleceği kurmak için bir çalışma yılını daha geride bıraktık. Hepimiz bilmeliyiz ki 2013 yılında da birey ve millet olarak daha güzel yarınlar için küçük de olsa herkesin yapabileceği, elini taşın altına koyabileceği bir katkı vardır. Adanamızı ve ülkemizi bulunduğu konumdan çok daha iyi yerlere getirebilmek için el birliği ile çalışmak, sağduyu ve ortak akıl ile hareket etmek zorundayız" dedi.
Gelecek kuşaklara bilimsel çalışmaların aktarılması adına sorumluluklarının büyük olduğunu fakat bunun altından kalkabilecek güçte olduklarını söyleyen Prof. Dr. Ersoy, "Hedeflerimizi yüksek tutarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde olarak, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanarak geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum.Her yeni yıl yeni bir umut, yeni bir başlangıç demek. 2013 yılı bizlere, ilimize ve ülkemize yeni umutlar ve yeni hayırlı başlangıçlar getirsin. Barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.
(ADN-Y)

31.12.2012 13:23:57 TSI

Editör: Wan Haber