Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Liginde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş yarın evinde Edremit Belediyesi'ni konuk edecek.
Hafta içindeki hazırlıklarını Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde gerçekleştiren Adana Botaş hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Geçen hafta evinde Samsun Basketbolu mağlup eden Adana Botaş Edremit Belediyesi'ni de mağlup ederek puan sıralamasında üst sıralarda yer edinmek istiyor.
Baş Antrenörü Aziz Akkaya, takım olarak Edremit Belediyesi karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, "Hafta içi antrenmanlarımız çok iyi geçti. Oyuncularımızın antrenmanlardaki hırsı ve özverisi bizleri oldukça mutlu etti. Hedefimiz Edremit Belediyesi maçını da kazanarak yolumuza emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bu anlamda Edremit Belediyesi maçında Adanalılara büyük görev düşüyor. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayarak karşılaşma boyunca takımlarını desteklemeleri çok önemli. Bir kez daha Edremit Belediyesi maçında bizleri yalnız bırakmayacak olan taraflarımıza çok teşekkür ederim" dedi.
Adana Botaş Edremit Belediyesi karşılaması yarın saat 14:00'da Menderes Spor Salonunda oynanacak.
(ADN-Y)

15.02.2013 13:30:21 TSI

Editör: Wan Haber