Başarılı projelerin adamı olarak bilinen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yeni sezon için şimdiden kolları sıvadı.  Survivor All Star'la kanalını popüler yapıp tutturmayı başaran Acun Ilıcalı yeni sezon için bomba ismin yarışacağını müjdeledi. Oğulcan Engin ile anlaşmaya varıldığı söylemleri magazin gündemine bomba gibi düştü.


Son zamanlarda bir televizyon kanalı olan TV8 'i satın alan ve birçok başarılı projelere imza atan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yeni sezonda yine bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Survivor'ın yeni sezonu bölümünde yine reytinglerde tavan yapacak gibi gözüküyor. Survivor All Star'la reytingleri alt üst etmeyi başaran başarılı sunucu Acun Ilıcalı, önümüzdeki yıl yayınlanacak olan yarışmada bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.


Yakışıklı yapımcı Acun Ilıcalı, Show Tv'de yayınlanan Evleneceksen Gel programın sunucusu güzel isim Seda Sayan ile Sinan Engin'in futbolcu oğlu yakışıklı Oğulcan Engin'i yeni kadroya dahil etme hazırlığına girdi. Milano'daki European School Of Economics'de öğrenim gören 24 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden Survivor yarışmasının çekildiği Dominik'te fotoğraflarını paylaşmıştı. Düzenli olarak yapılan Acun Medya turnuvasına katılan Oğulcan Engin'in üstü çıplak fotoğrafları dikkat çekmiş. "Vücudun hayırlı olsun, vücut diyorsun yani!" yorumları ile gündeme damga vurmuştu.

Editör: Wan Haber