Kahramanmaraş'ta kurulan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil'i ziyaret etti.
Dernek Başkanı Hakan Eskioğlu ve dernek kurucuları tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Acil Tıp Teknisyenlerinin çalışma koşulları hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapılarak, dernek faaliyetleri üzerinde konuşuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Çitil, Acil Tıp Teknisyenlerinin özveriyle çalıştığını belirterek, "sağlık personelinin özellikle sahada karşılaştığı zorlukların aşılmasında il sağlık müdürlüğü olarak her zaman takipçiyiz. Bu sorunların çözülmesi noktasında gerek il düzeyinde gerekse bakanlığımız düzeyinde her türlü girişimi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
Acil Sağlık Hizmetleri ekibine kısa süre önce 81 ATT personeli alındığını işaret eden Çitil, "4B'li olarak göreve başlayan bu arkadaşlarımız, ilimizin çeşitli noktalarındaki 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görevlerine başladılar. Şimdi onlar Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin hayatlarını kurtarma noktasında, kar-kış demeden her türlü zor ve meşakkatli şartlara rağmen bu ulvi görevi severek yapmaya devam etmektedirler" diye konuştu.
Çitil, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında ileriki dönemlerde dernek yönetimiyle iş birliği halinde olacaklarını sözlerine ekledi.
(YUT-Y)

16.01.2013 14:53:58 TSI

Editör: Wan Haber