Yozgat'ın Akdağmadeni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erciyes, Açık Ortaokul ve Açık Lise, 2012-2013 eğitim öğretim yılı 2. dönem yeni kayıt işlemleri devam ettiğini söyledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erciyes, Açık Ortaokul için son başvuru tarihinin 1 Mart 2012 olduğunu belirterek, "Açık Lise kayıtları için son müracaat tarihi 8 Şubat olarak belirlenmiştir. Açık lise ve ortaokul için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kayıtlarını zamanında yaptırmalarını istiyoruz" dedi.
Akdağmadeni ilçesinde açık ortaokulda 100, açık lisede ise 600 civarında öğrenci olduğunu ifade eden Erciyes,"Bu açık ilköğretim sayesinde İlçenin Eğitim ve Öğretim seviyesi de yükseliyor. Açık ortaokul ve açık lise öğrencilerinde, yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Açık öğretim ortaokul ve liseye kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, ilköğretim-ortaöğretim diploması, ara sınıflar tasdiknamesinin aslı, banka dekontu, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ile başvuru yapmaları gerekiyor" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

25.01.2013 16:51:34 TSI

Editör: Wan Haber