Yalova 1. Amatör Kümede mücadele eden Acarspor A Takım formasını giyen Yiğit Aslan, Caner Avşeren ve Doğuş Südar, Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Kardemir Karabükspor A2 takımında denenmeye alındı. 1 hafta boyunca sürecek kampta 3 futbolcu, beğenilmeleri halinde Karabükspor A2 takımına transfer olacak.
Yalova amatör küme takımlarından Acarspor'un formasını giyen 1994 doğumlu Yiğit Aslan, 1995 doğumlu Caner Avşeren ve Doğuş Südar, 1 hafta boyunca Karabükspor'un A2 takımı kapında kendilerini göstermeye çalışacak. Acarspor Teknik Sorumlusu Yalçın Tokay, altyapıda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve hedeflerinin Yalova'daki futbolun iskeletini oluşturmak olduğunu ifade etti.
Alt yapıda çok önem verdiklerini dile getiren Acarspor Teknik Sorumlusu Yalçın Tokay, "A takım formamızı giyen Yiğit, Caner ve Doğuş'u 1 hafta sürecek olan Karabükspor'un A2 kampına uyum sağlama eğitimi için gönderdik. Buradaki performanslarına bağlı olarak Karabükspor'a transfer olma ihtimalleri de var. Acarspor olarak biz zaman zaman altyapımızdan da bazı futbolcularımızı profesyonel kamplarımıza gönderiyoruz. Bu kesinlikle deneme amaçlı yapılan bir iş değildir, futbolcularımızın üst seviyedeki takımlara intibak etmeleri için gerçekleştirdiğimiz bir projedir. U-17 Takımımızın antrenörü İbrahim Ocakçı'nın girişimleri sonucunda 3 futbolcumuz 1 hafta boyunca kampta kalacak" dedi.
(EB-MŞ)

14.01.2013 15:36:17 TSI

Editör: Wan Haber