Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Acarlar Belediyespor Teknik Direktörü Osman Aktar, Kuşadasıspor ile oynadıkları maçı yöneten hakem triosuna tepki gösterdi.
Maç sırasında orta hakem Mehmet Çengel tarafından saha dışına çıkartılan Aktar, her iki takımın oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ederken, "Süper Amatör Küme'nin bu kadar zevkli dengeli gittiği bir yılda hakemlerde kendilerini gözden geçirmeliler" dedi.
Kuşadasıspor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendiren Aktar, saha zemini bozuk olduğu için topu yere indiremediklerini ifade etti. Aktar,"İlk 60 dakika topu yere indiremedik, oyun kuramadık. Bunun sonucunda da doğal olarak küme düşmeme mücadelesi veren rakibimiz Kuşadasıspor güzel bir gol organizasyonu ile golü buldu" dedi.
Maçın hakemi Mehmet Çengel'in yönetimini eleştiren Aktar sözlerini şöyle sürdürdü: "Tecrübeli hakem istememize rağmen Aydın bölgesinin Süper Amatör kümede Acarlar gibi bir yerde maç idare edemeyecek hakem üçlüsünün maça atanması bizi çıldırttı. Futbolcularımız son 10 dakikada buldukları gollerle maçı kazanmayı bildi. Ancak, ben bu galibiyete sevinemiyorum.Çünkü bu şekilde hakem atamalarıyla hakem komitesi ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim. 'Spor dostluk kardeşlik ve barıştır' ancak bu hekem atamaları ile ancak insanlar takımlar birbirine saha içinde ve dışında sıkıntı yaşar. Süper Amatör Küme'nin bu kadar zevkli dengeli gittiği bir yılda hakemlerde kendilerini gözden geçirmeliler. Ligde son haftalara girilen dönemde maçları kaldırabilecek tecrübeli hakemler doğru maçlara atanmalı. Benim fikrim bu yönde"
Acarlar Belediyespor, bu hafta sonu Salavatlı Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.
(GY-MB-İK)

19.02.2013 17:15:19 TSI

Editör: Wan Haber