Geçtiğimiz haftalarda vatandaşların hizmetine sunulan Lokman Hekim Hayat Hastanesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri de aralıksız sürüyor. Van Valisi Münir Karaloğlu’nun ardından Van İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar da hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sabah saatlerinde hastaneye gelen Dr. Acar, Lokman Hekim Van Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Uğur, Lokman Hekim Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Ferman Koca ve hastane personeli tarafından karşılandı. Ardından hastane makamına geçen Dr. Acar burada sunulan çay ikramı ile birlikte Dr. İbrahim Uğur ve Dr. Ferman Koca’dan hastane ile ilgili detaylı bilgiler aldı. 


""

Daha sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Dr. Acar, Hayat Hastanesi’ni çok beğendiğini belirtti. Burada çok önemli hizmetlerin verileceğinden kuşku duymadığını vurgulayan Dr. Acar, “Van’a bu yatırımı sağlayan Lokman Hekim Sağlık Gurubu’na Van halkı adına teşekkür ederim. Hayat Hastanesi VIP olarak düşünülmüş. Bu hastanemizde vatandaşımız kendi parasıyla tedavi olacak. Burada kaliteli hizmeti verileceğine inanıyorum. Hayat Hastanesi Van’a ve Van halkına hayırlı olsun’’ diye konuştu.


Dr. Acar, daha sonra hastaneyi dolaşarak, tedavisi süren hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dr. Acar, daha sonra ziyaretine son vererek hastaneden ayrıldı.

Editör: Wan Haber