Adıyaman Bilişişim Derneği (ABİ-DER) Başkanı Aydın Biçer, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
Adıyaman'da bilişim sektörü üzerine dernek kurduklarını belirten ABİ-DER Başkanı Biçer, "Adıyaman'da yaptığımız bir ilktir. Bilgisayarcıları bir araya getiriyoruz. Amacımız; bu alanda kaliteli hizmet vermek ve standart bir fiyat belirlemektir. Müşterilerimize bundan böyle daha güzel hizmeti verebileceğimizi düşünüyoruz. Bu işi küçük çapta yapanlar var ve istiyoruz ki bunların da önünü açalım. Bu amaçla kurulan bir derneğiz. Tabela derneği olmaktan ziyade, faal bir dernek olacağız. Bu anlamda Sayın Başkanımızın yardımlarını bekliyor ve bizi kırmayıp kabul buyurduğu için, kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Hızlı bir şekilde gelişen teknolojiyle birlikte meslekler de gelişiyor. Yeni meslekler ortaya çıkıyor. Adıyaman'da bilişim alanında dernek kuran bu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bilgisayar konusunda bayilik yapan ve bu alanda ciddi bir şekilde çalışan firmaların bir araya gelmesi, dernek kurması bizi de sevindirmektedir. Kurum ve kuruluşların muhatap olacağı bir derneğin olması çok önemli. Kendilerini kutluyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
(CK-Y)

02.02.2013 18:45:03 TSI

Editör: Wan Haber