İşadamı Arvas, beraberindekilerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek, Van Büyükşehir Belediyesi için aday adayı olduğunu açıkladı. Yüksekokul mezunu Arvas, burada yaptığı konuşmasında, Türkiye’de gezdiği birçok büyükşehire gıpta ile baktığını belirterek, bu büyükşehirlerdeki güzelliklerin neden Van’da olmadığı noktasında hayal kurduğunu ve bu hayal ve gaye ile Büyükşehir aday adaylığı müracatını yaptığını söyledi.

AK Parti hizmetleri ile Türkiye’de modern, yaşanılabilir, kendini aşmış, Avrupa düzeyinde birçok büyükşehirin olduğunu vurgulayan Arvas, “Van’ın bu büyükşehirlerden biri olabilmesi için önünde hiçbir engel yoktur. Bu irade, bu istişare, bu mekanizma, bu akıl, bu birliktelik, bu yardımlaşma ve ortak değerlerle, misyon ve vizyon sahibi ekiple, Allah’ın izniyle halisane bir niyetle, memleketimize hizmet etme kervanına bizde niyetlendik. Eğer AK Parti camiası genel merkezimiz uygun görürse, cenabı hak nasip etmişse ve siz değerli Vanlı kardeşlerimiz teveccühlerinizi bizden yana kullanırsanız, bizde size şu sözle karşılık vermek istiyoruz. Eğer niyetimizde memlekete hizmette samimi isek, hizmetkar olma noktasında gönüllü bir şekilde kendimizi feda ede biliyor isek, sağlam, inançlı, erdemli bir kadroyla memlekete hizmet noktasında Allah bizi ve bu ekimizi muaffak etsin. Eğer bizden daha fazla samimi ve daha fazla cesur, daha fazla güzel projelerle hangi aday kardeşimize nasip olursa, biz o kardeşimizin yanında yer alacağız” dedi.

AK Parti’nin misyonunun dünyada markalaştığını ifade eden Arvas, “AK Parti’nin misyonu dünyada markalaşmış, hizmet noktasında çığır açmış, belediyecilik dalında çok iyi işlere imza atmış bir erdemlik harekatıdır. Biz memleketimize reis değil, memleketimize hizmetkar olma noktasında samimiyetimizi Allahın izniyle ortaya koyacağız. Güçlünün yanında değil, güçlünün gücünü kendi memleketine hissettirme noktasında bizde bu gaye ve düşünce ile Büyükşehir belediye başkanlık adayına müracaatımızı yaptık. Allah cümlemizi muhafaza etsin, muaffak etsin, muzaffer etsin” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber