ABD li aktör Robin Williams kendini astığı ifade edildi.California'daki evinde ölü olarak bulunan hollywood un yıldız ismi ,komedyen ve Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams'ın kemerle kendisini asarak intihar ettiği ortaya çıktı.

 

ABD nin ünlü sinema yıldızı Robin Williams'ın hayatını kaybetti. hollywood un ünlü sinema aktörünün ölümü üzerine yapılan araştırmalar sonucunda konuya ilişkin polis görevlilerince yapılan açıklamalarda Robin Williams'ın kendinin asarak öldüğünü belirttiler.


Robin Williams'ın ölümünün nasıl olduğu konusunda yetkililer kemerle kendini astığını söylediler. Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams'ın boynunda  bir ucu kapalı sol bileğinde yüzeysel kesikler tespit edildiği açıklandı.

 

Robin Williams'ın ölümü sonrasında cesedinin yanında kurumuş kand olduğu tahmin edilen kırmızı madde  ve çakı bulunduğu dile getirildi.

 

ABD li yıldız sinema aktörü Robin Williams'ın otopsi raporunda, ünlü oyuncunun vücudunda alkol veya uyuşturucu bulunmadığı tespit edildi.Marin Bölgesi Adli Tıp Kurumu, 63 yaşındaki oyuncunun kendini asmasına bağlı olarak ortaya çıkan

 

rubin.jpg

 

Robin McLaurin Williams kimdir?

 

(21 Temmuz 1951, Chicago, Illinois – 11 Ağustos 2014, Paradise Cay, Kaliforniya), Amerikalı komedyen ve oyuncu.

 

Robin Williams Chicago, Illinois'te doğdu. Annesi Laura McLaurin, (1920-2001) babası da Robert Fitzgerald Williams'di. Üniversitede Siyaset Bilimi okuyan Williams, mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaptı. Buradan da sinema sektörüne geçti.

 

1987'de çevirdiği Günaydın Vietnam filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle ün kazandı. Yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından yaşayan en komik adam seçildi. Williams sahne hayatı boyunca bir Oscar, iki Emmy, altı Altın Küre, altı Grammy ve iki Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görülmüştür.

 

Sanatçı San Fransisco'da bulunan Rubicon Restaurant'ı, Robert de Niro ile birlikte işletmekteydi. Hobileri arasında bisiklet sürmek, yüzmek ve Rugby oynamak bulunmaktaydı.

 

İlk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunan Williams, 2011'den beri Susan Schneider ile evliydi.

 

11 Ağustos 2014 tarihinde Kaliforniya'daki evinde ölü bulunmuştur. Yapılan soruşturmanın sonucunda kendisini asarak öldürdüğü anlaşılmıştır. Williams'ın eşi Susan Schneider, Robin'in ölümünden bir süre önce parkinson hastalığının ön safhasında olduğunu öğrendiği ve bu nedenle depresyona girdiğini belirtmiştir.Cenazesi 12 Ağustos'ta yakıldıktan sonra külleri San Francisco Körfezine dökülmüştür.

Editör: Wan Haber