Milli takımın aday kadrosu belli oldu. Ay yıldızlı A Milli Takım'ın Brezilya ve Kazakistan ile İstanbul'da oynayacağı müsabakaların aday kadrosu belli oldu.

 

A Milli takımı zorlu maçlar öncesi aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim liderliğindeki A milli takımı Brezilya ve Kazakistan sınavlarına çıkacak.


(TFF)Türkye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre aday kadrosuna dahil edilen futbulcular büyük kulüpler ağırlıklı olarak açıklandı.


Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 6 şar futbulcu Beşiktaş'tan 5 ve Bursaspor'dan 4 futbulcunun olduğu açıklandı.

Ay Yıldızlı Millilerin aday kadrosunda çek Cumhuriyet ve ve Letonya maçları kadrosunda yer bulan Tolga zengin sakatlığı sebebi ile bulumazke Ersan Adem Gülüm , Olcan Adın, Umit Kurt, Güray Vural, ve Mert Günok bu kadroda yer almayacaklar.


Zorlu Brezilya ve Kazakistan maçları öncesinde Fatih Terim, sakatlıkları nedeniyle Çek Cumhuriyeti ile Letonya maçlarının aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Töre ile yaşadıkları olay nedeniyle gündeme gelen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu aday kadroya alınmadılar.

 

milliler.jpg


A Milli takım Aday kadrosu:

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği 28 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

 

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

 

Ay-yıldızlıların programı

A Milli Takım, Brezilya ve Kazakistan maçları için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Editör: Wan Haber