Sakarya'nın Pamukova ilçesine bağlı Meşruriye köyünde yaşayan 98 yaşındaki Ahmet Öz, Sakarya İl Özel İdare ekiplerince mahsur kaldıkları köyden kurtarılarak hastaneye getirildi.
Pamukova İlçesi Meşruriye köyünde yaşayan Ahmet Öz'ün rahatsızlanması üzerine yakınları kendi imkanlarıyla hastaneye götürmek istedi ancak yoğun kar yağışı nedeniyle köy yolunun kapanmasının ardından Sakarya İl Özel İdaresi'nden yardım istendi. Yardım çağrısını aldıktan sonra harekete geçen ekipler yaklaşık bir metre boyunda karla kaplı yolun açılabilmesi için uzun süren bir çalışma gerçekleştirdi. İş makinesi tarafından yol açıldıktan sonra Sakarya İl Özel İdaresine ait bir arazi aracı ile köye gidildi, hasta Pamukova İlçe merkezinde bulunan hastaneye götürüldü.
98 yaşındaki Ahmet Öz'ü sırtlarında taşıyarak araca bindiren yakınları; "Gece rahatsızlanması üzerine İlçe merkezine götürmeye karar verdik ancak kar yağışı nedeniyle yolların kapanmasından dolayı Sakarya İl Özel İdaresi ekiplerinden yardım istedik. Uzun süre çalışarak köy yolunu açan ekipler sayesinde hastaneye yetişebildik" dedi.
Sakarya İl Özel İdaresi çalışmalarının ardından hastaneye yetiştirilen Ahmet Öz tedavi altına alındı.
(RKO-HO-Y)

09.01.2013 12:17:35 TSI

Editör: Wan Haber