Ankara'da gerçekleştirilen 9. Anadolu Odaları Platformu'nda konuşan Platform Dönem Başkanı Kayseri SMMMO Başkanı Suat Özsoy, "TÜRMOB ile güç birliği sorunların çözümünde etkili olacaktır" dedi.
Anadolu'da faaliyet gösteren Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, Karaman, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Sivas ve Yozgat İli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odalarının oluşturduğu Anadolu Odaları Platformu'nun 9.'su, Ankara SMMM Odası ev sahipliğinde Kızılcahamam Patalya Thermal Otel'de yapıldı.
Anadolu Odaları Platformu'nun Ankara'da yapılan 9. Toplantısı'na TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı ilk kez katılırken, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Akdora, Anadolu Odaları Platformu Üyesi 13 Odanın Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra Çorum ve Karabük Odası da misafir Oda olarak toplantıya iştirak etti.
Platform Dönem Başkanı Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy "Üst Birliğimiz TÜRMOB'la güç birliği yaparak sorunlarımızın yerli yerinde yetkili mercilere ulaştırılması çözüme kavuşturulması için de etkili olacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.
TÜRMOB Genel Başkanı Nail Sanlı ise konuşmasında yasal düzenlemelerle ilgili gelen değişikliklerle mesleğin tepeden tırnağa incelenmesi gerektiğini bildirerek, "Meslek camiası olarak birlik ve beraberliğimize çok önem vermemiz gereken dönemlerden geçiyoruz. Nerelerde yarışıp nerelerde bütünleşeceğimizin ölçüsünü iyi koyalım. Mesleğimizde farklı seslerin, grupların varlığı önemlidir ve değerlidir. Bu bir yarış getirir, kalite getirir, alternatif getirir, durağanlığı durdurur, üretkenliğe geçirir" dedi.
(AÖ-Y)

18.12.2012 15:12:56 TSI

Editör: Wan Haber