Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencilerinin yeni yıl tebrik kartı göndermiş olduğu 81 ilin Valisi'nden Özel Kardelen Koleji öğrencilerine yeni yıl tebriki ve teşekkür mektubu geldi.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri tarafından Kapadokya kartpostalları ile 81 ilin Valisi'ne yeni yıl mesajları göndermişlerdi. Yeni yıl tebrik kartları ellerine ulaşan 81 İlin Valisi ise öğrencilerin yeni yıl tebriklerini geri çevirmedi ve öğrencilerin yeni yıllarını kutlayan mesajlar gönderdi.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise 81 ilin valilerinden öğrencilere gelen mesajlar için teşekkür etti. Kaplan, "Hepinizin bildiği üzere Aralık ayının son haftasında Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve 82 ilin valilerine öğrencilerimiz tarafından yeni yıl kartı gönderilmişti. Öğrencilerimiz tarafından gönderilen yeni yıl mesajlarına ise valilerimiz karşılık verdi. 81 ilin valileri öğrencilerime hem teşekkür mesajı gönderdiler hem de öğrencilerimize çeşitli hediyeler gönderdiler. Ben bu duyarlı davranışlarında dolayı gerek valilerimize gerekse valilerimize yeni yıl tebrik kartı gönderen öğrencilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(COŞ-AÖ-Y)

10.01.2013 14:45:09 TSI

Editör: Wan Haber