İzmit Yenişehir Mahallesi'nde ikamet eden Kocabıyık ailesinin 8 yaşındaki çocukları Mehmet Ali Kocabıyık, yakalandığı lösemi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
İzmit Yenişehir Mahallesi Turan Güneş Caddesi No: 310 adresinde ikamet eden ve sanayideki bir restaurantta aşçı olarak çalışan İbrahim Kocabıyık ile Nagehan Kocabıyık çiftinin 4 çocuğundan biri olan Mehmet Ali Kocabıyık kan kanseri (lösemi) tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaklaşık 2 sene önce karın ağrısı şikayeti ile ailesi tarafından hastaneye götürülen Mehmet Ali Kocabıyık, yapılan tahliller sonucunda kan kanseri olduğu ortaya çıktı.
Hastalığının öğrenilmesiyle birlikte hemen tedavilerine başlanan Mehmet Ali Kocabıyık, yaklaşık 2 senedir tedavi görüyordu. Talihsiz çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gece saat 23.30 sularında yaşamını yitirdi. Kocabıyık ailesi ise aldığı acı haber karşısında gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Ali Kocabıyık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın Özel Kalem Çalışanı Yakup Kocabıyık'ın da yeğeni oluyordu.
Hastalığı nedeniyle yaşıtlarıyla birlikte okula gidemeyen Mehmet Ali Kocabıyık'ın en büyük hayali polis olmaktı. Hastanedeki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Mehmet Ali Kocabıyık'ın cenazesi Şirinevler Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Biberoğlu Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.
(NA-MA)

01.01.2013 13:51:31 TSI

Editör: Wan Haber