Sadece yatırım ve birikim açısından değil aynı zamanda düğünlerde de gelin ve damada hediye edilen bir numaralı hediye altındır. Özellikle altın fiyatları konusundaki araştırmaların artmasını hem dövizdeki dalgalanmaya hem de yazın gelmesiyle düğünlerdeki artışa bağlayabiliriz. 8 Nisan gram altın, çeyrek altın fiyatları konusundaki en net fiyatları, anlık değişimleri haberimizde bulabilirsiniz.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

8 NİSAN GRAM ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altından sonra en çok tercih edilen altın türleri arasında gram altın yer alır. Gram altın bu sabah saatlerinde 234,88 TL'den alınırken 234,93 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde kuyumculardan en çok satın alınan altın türü olarak birinci sırada yer alır. Ayrıca düğünlerde de çeyrek altın akla gelen ilk hediye olarak nitelendirilir. Çeyrek altın bugün 371,96 TL'den alınırken 380,62 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yarım altın, haftanın ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi günü 741,60 TL'den alınırken 761,25 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; bugün tam altın 1.487,85 TL'den alınırken 1.517,84 TL'den satılıyor. Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde altın fiyatları konusundaki tüm gelişmeleri bulabilirsiniz.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ülkemizde uzun vadeli yatırım aracı olarak nitelendirilir. Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler olsa da Cumhuriyet altını genel olarak bozdurulmaz. Bugün 1.545,00 TL'den alınan Cumhuriyet altını, 1.560,00 TL'den satılıyor. (SABAH)

Editör: Wan Haber