Niksar’da Melikgazi Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk ve 4 torun sahibi Müzeyyen Aksu, mahallesine en iyi hizmeti verebilmek için muhtar adayı oldu. 71 yaşındaki Aksu, muhtar seçilmesi halinde gece gündüz mahallelinin hizmetinde olacağını belirtti. Evleri dolaşarak oy isteyen Aksu, “Mahalleliye yolları temizleyeceğim. Mahallemize Kur’an kursu yaptıracağım. Çöpler hiç dolu olmayacak. Ev ev dolaşıp destek topluyorum” dedi.


Kadınların kendisini desteklediğini söyleyen Aksu, “Herkese hizmet edeceğim. Yolları hiç kirli görmeyecekler. Gerekirse kendim süpüreceğim. Mahallemizdeki düşkün fakirleri gizlice tespit edip, onların dertlerini çözüme kavuşturacağım. Bakıma muhtaç yaşlılara şahsen kendim hizmet edeceğim. Melikgazi Mahallemizdeki altyapı sorunları için bizzat kendim koşacağım” diye konuştu. 


Hayalinde bir huzurevi yaptırmak olduğunu da vurgulayan Aksu, “Mahallemizde Kur’an kursu yapmak için ilgili makamlarla görüşmelerimiz devam etmekte. Allah nasip eder de kazanırsam mahallelim için 24 saat gece gündüz koşacağım” şeklinde konuştu. 


Müzeyyen Aksu’nun oğlu Serdar Aksu ise, annesinin muhtar adayı olduğunu duyunca oldukça şaşırdığını belirtti. Annesinin mahallede sevildiğini ve liderlik özelliğine sahip olduğunu ifade eden Aksu, “Başaracağına inanıyorum. Mahallemize bir kadın elinin değmesi gerekiyor. Bu durumun diğer kadın adayların önünü de açacağını düşünüyorum. Seçim çalışmaları da gayet iyi gidiyor, kadınların desteği büyük. İnşallah kazanacağız” dedi.

Editör: Wan Haber