Aydın'da çocuk sahibi olmak için yıllardır çeşitli tedavi yöntemlerini deneyen çiftin bebek hasreti 7 yıl sonra sona eriyor.
Daha önce, bebek sahibi olabilmek için çeşitli tedaviler gördüklerini belirten Naile-Yılmaz Çekiçkesen çifti, Aydın Nysa Hastanesi'nde başvurdukları Op. Dr. Yalçın Yarar'ın uyguladığı tedavi sonucu bebek hasretine son verecek. Çiftin bebeklerini Şubat sonu veya Mart ayı başında kucaklarına alması bekleniyor.
Olumsuz sonuçlanan çeşitli tedavilerden sonra Aydın Nysa Hastanesi'ne gelerek Kadın Doğum doktoru Op. Dr. Yalçın Yarar'a müracaat ettiklerini belirten Naile Çekiçkesen, 7 yıl sonra anne olabilmenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi ve Nysa Hastanesi'ne teşekkür etti.
Daha önce çeşitli yöntemleri denemiş ancak bebek sahibi olamamış pek çok çifti bebek sahibi yaptıklarını ve bundan anne-baba kadar kendilerinin de mutlu olduklarını belirten Op. Dr. Yalçın Yarar, "Hastamız 7 yıldır bebek bekliyormuş. Bize geldi. Tedavi yöntemi uygulayıp çifte çeşitli tavsiyelerde bulunduk. Şu anda bebek bekliyorlar. Bebek sahibi olmak isteyip de bu istekleri gerçekleşmeyen ailelerin hemen umutsuzluğa düşmemesini tavsiye ediyoruz. Doğru tedavi yöntemi uygulanırsa pek çok çiftimiz bebek sahibi olabilir" dedi.
(İK-ÖK-Y)

05.02.2013 12:46:25 TSI

Editör: Wan Haber