Yaklaşık 2 yıl önce Erzurum Alış Veriş Merkezi'nde (AVM) açılan Fun Time 5D Sineması vatandaşların vazgeçilmez eğlencesi haline geldi.
AVM içerisinde bulunan Fun Time 5D Sinema Doğu Anadolu Bölgesi'nde en büyük perdelere sahip tek sinema olması nedeniyle birçok ilden de vatandaşın uğrak yeri oluyor. Öğrenci grupları ve şirketlerin motivasyon amaçlı 5D sinema günleri düzenleyerek gruplar halinde 5 duyu organına da hitap eden sinemanın tadını çıkarıyor.
Fun Time 5D Sineması İşletme Müdürü Emin Yer, " 5D sinemasını izlemeye gelenler genellikle çocuklar ve öğrenciler. Onlar buraya gelerek eğlenceli vakit geçiriyorlar. Daha önce 5D sinemasını hiç izlememiş olan vatandaşlar buraya gelip izledikten sonra farklı duygulara kapılıyorlar. Bazıları ağlıyor bazıları da gülüp eğleniyor. Biz de herkesin bu sinemayı görmesi için bir proje başlatmak istiyoruz. Bu projemiz Doğu Anadolu Bölgesinde köylerde, mezralarda yaşayan teknoloji ile tanışmamış, sinemayı hayatında görme fırsatı olmamış arkadaşlarımızı düşünerek bir proje başlatalım dedik. Bu proje kapsamında eğer Milli Eğitim bize gerekli desteği verirse yani buraya farklı şehirlerden gelecek arkadaşlarımızın yol masraflarını karşılarsa biz de buraya gelen arkadaşlarımızdan hiçbir ücret almayarak 5D sineması izleme fırsatı sunacağız" diye konuştu.
(EMY-AA-Y)

16.12.2012 15:45:06 TSI

Editör: Wan Haber