Yürüme engelli 55 yaşındaki Şükrü Doğan, ilkel yöntemlerle yaptığı lastikleri bağladığı elleri üzerinde yürüyerek yaşamını sürdürüyordu. Doğan'ın Başkale Belediyesi’ne yaptığı başvuru sonrasında Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle ayarlanan akülü tekerlekli sandalye bu gün Belediye Eş Başkanı İhsan Güler, Belediye Eş Başkan Yardımcısı M. Emin Özcan, Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Müdürü Erdal Yılmaz tarafından hediye edildi.

Bütün hayatını elleri üzerinde yürüyerek sürdüren ve hayatı boyunca ilk defa kendisine ait akülü arabaya binerek gezen Doğan, kendisine akülü tekerlekli sandalye almasına vesile olan herkese teşekkür etti. 

İhsan Güler ise, Şükrü Doğan'ı yıllardır tanıdıklarını belirterek, Doğan'ın ailesine engelli durumdayken bile baktığını ve kendi yaptığı lastikleri ellerine bağlayarak çalışıp ailesine baktığını kaydetti. Güler, “Bu duruma gönlümüz el vermedi. Şükrü Doğan'ı yıllardır tanıyoruz, engelli olmasına rağmen çok çalışkan ve yaşama bağlı kardeşimiz bugün akülü tekerlekli sandalyeyi alabilmesine vesile olduğumuz için çok mutluyuz, bize bu olanağı sağlayan Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Müdürü Erdal Yılmaz ise, "Başkale Belediyesi’nin talebi üzerine temin ettiğimiz akülü tekerlekli sandalyeyi belediyenin belirlediği engelli vatandaşımıza hediye ettik. Böyle bir girişim bizleri de çok mutlu etti" diye konuştu. İHA

Editör: Wan Haber