Yılbaşı gecesi yapılacak olan 55 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi öncesinde vatandaşlar Milli Piyango bayilerine akın ediyor. Büyük ikramiyenin çekilişine sayılı günler kala biletlere olan rağbetin arttığını belirten Milli Piyango bayileri, vatandaşların en çok çeyrek bilete rağbet gösterdiğini söylediler. Büyük ikramiyenin son yıllarda çoklu biletlere çıkması nedeniyle vatandaşların daha çok çeyrek bilet aldığını ifade eden bayiler, "İnşallah büyük ikramiye Van’a çıkacak” dediler.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde çeyrek bilet 12,5, yarım bilet 25 ve tam bilet ise 50 liradan satılırken, vatandaşlar en çok çeyrek bilete rağbet gösteriyor. Büyük ikramiyenin kendilerine çıkması halinde fakir ailelere ve vakıflara yardım edeceklerini ifade eden vatandaşlar, büyük ikramiyenin kendilerine çıkması umuduyla her yıl bilet aldıklarını söylediler. Büyük ikramiyenin kendilerine çıkmamasına rağmen yine de bu umutlarını yitirmediklerini belirten vatandaşlar, hayal kurmanın bile güzel olduğunu söylediler. 


 

3-372.jpg

55 milyon lira büyük ikramiyenin telaffuzunun bile zor olduğunu vurgulayan Öznur Anuk isimli vatandaş, “Söylenmesi bile zor oluyor. Rüyada bile görülmeyen bir para. O kadar parayı hayal etmek bile zor oluyor. İlk başta çocuğum ve ailem için bir gelecek hazırlamayı düşünüyorum. Sonrada esirgeme kurumlarına bağışlamayı tercih ediyorum. Onların aileleri yok. Devlet her ne kadar arka çıksa da bir eksiklik var. Bu nedenle birçoğunu evlatlık alabilirim. Annelik duygusu o kadar kabarık ki, bende bir anne olduğum için evlatlık edinmeyi tercih ediyorum” şeklinde konuştu.

4-300.jpg

Editör: Wan Haber