Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde üç ay önce kuruluşunu tamamlayarak faaliyetlerine başlayan Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilk olağan genel kurul toplantısı sonrasında yeni yönetim belirlendi.
Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilk olağan genel kurul toplantısı Yıldırım Beyazıd Mahallesi Tarım Sokak'taki dernek merkezinde gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına kurucu dernek başkanı Metin Yaşar'ın başkan adaylığında tek liste ile gidildi. Seçimin ardından da görev dağılımına gidildi. Metin Yaşar'ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Adem Kır başkan yardımcılığına getirilirken dernek sekreterliğine Hayri Memiş, saymanlığa ise Erol Esen getirildi. Selami Akar, Adem Keş, Hasan Çelen, Adem Akar ile Nafiz Usta ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak. Öte yandan Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak Erkoç Dumlu, Hüseyin Aydın, Nurettin Taktak, İlkay Yanık, Selim Küçük, Faruk Köken, Hasan Öztürk, İrfan Karademir ile Serkan Baştürk görev yaparken, Şenol Danacı, Engin Esen ile Nedim Kaya denetleme kurulu asil üyesi İlyas Baştürk, Aşkın Esen ile Cumhur Dokgöz ise denetleme kurulu yedek üyesi olarak görev yapacak.
Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Yaşar, Ordu ilçe ve köylerini bir araya getirmek için dernekleşmeye gittiklerini belirterek "Çerkezköy 52 Ordulular olarak Çerkezköy'de de kültürümüzü, geleneklerimizi yaşatmak istiyor, güzel dostluklar edinerek düğün ve cenazelerimizde birbirimizin yanında olmak istiyoruz.'' Diye konuştu.
Yönetimin oluşturulmasının ardından çalışmalarına hız vereceklerini anlayan Yaşar şunları söyledi: "Özellikle de sosyal faaliyetler üzerine çok çalışma yapıp, yaz aylarında piknik ve eğlence geceleri düzenleyeceğiz. 16 Şubat'ta İstanbul'da Ordulular Platformu'nun etkinliğine katılarak Çerkezköy'ü temsil edeceğiz.''

15.01.2013 09:51:37 TSI

Editör: Wan Haber