Bayburt Ticaret Sanayi Odası'nca dar gelirli ilk öğretim çağındaki öğrencilere giyecek yardımı yapıldı. Toplumun sosyal sorunlarına yönelik faaliyetlerde yürüten Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenen 500 öğrenciye 25 bin lira değerinde giyecek yardımı yaptı.
BTSO Başkanı İbrahim Yumak, sadece ekonomiyle ilgili bir kurum olmadıklarını, sosyal sorumluluk gereği birçok konuda çalışmalar yaptıklarını ve desteklerde bulunduklarını belirtti.
Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen programla giyecekleri Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın'a teslim eden İbrahim Yumak burada yaptığı konuşmada, "Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak görev aldığımız günden bu yana, içinde bulunduğumuz toplumun sosyal sorunlarına duyarlı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik ve bu anlayışın gereği olarak çeşitli faaliyetler yürütmekteyiz. Yıllardır yeni öğretim yılının başlamasından sonra ihtiyaçlı öğrencilere çeşitli yardımlar yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bot ve mont konusunda talepte bulundu. Bizde oda olarak 25 bin lira tutarında bir giyim yardımı yapıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyorum. Hangi kurum veya STK'dan topluma hizmet amaçlı talep gelirse gelsin memleketin sorunlarının çözümüne katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın ise, "8 yıldır buradayım ve her sene Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası bizleri sevindiriyor. Bu yılda 500 öğrencimiz sevinecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
(YY-AA-Y)

20.12.2012 15:20:47 TSI

Editör: Wan Haber