Elmalı ilçesinde, annesi R.S tarafından dövüldüğü iddia edilen 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bu arada annenin avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "R.S'nin çocuğunu dövmediği" iddia edildi.
Basın kuruluşlarına R.S'nin vekili Avukat Ömer Emrullah Bozer imzasıyla gönderilen yazıda, R.S'nin, eşi Osman Ağar'dan boşandıktan sonra müşterek çocukları Mehmet Ağar'ın velayetinin mahkemece kendisine verilmesi üzerine çok ciddi hukuk mücadelesi neticesinde kavuştuğu ve yanına aldığı çocuğu ile Elmalı'da yaşamaya başladığı belirtildi.
Açıklamada, R.S'nin uzun süre sonra kavuştuğu biricik evladını darp ettiği şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Annenin çocuğunu darp etmediği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Ancak, şu bir gerçektir ki, kriz geçirerek rahatsızlanan oğlu Mehmet'i annesi hastaneye kaldırmış ve gerekli tedaviye başlanmıştır. Her annenin göstermesi gereken hassasiyeti R.S de göstermiştir. Bununla birlikte olay ile ilgili doktorların adli vakıa kaydı nedeni ile savcılıkça soruşturma başlatılmıştır. Olayın basında yer alış şekli, aile mahremiyetini haleldar eder tarzda ve olay nedeni ile ciddi ızdırap çeken acılı aileyi yaralar mahiyette haberlerdir. Bu aşamada acılı ailenin tek arzusu ve dileği Mehmet'in sağlığına bir an önce kavuşmasıdır."
(CE-HO-Y)

21.01.2013 15:07:50 TSI

Editör: Wan Haber