Hyundai sahipleri, araçlarının yaşı 5 ve üstü ise yüzde 30'a varan fiyat avantajı için yetkili servislere davet ediliyor.
Periyodik bakım parça ve işçiliğinde araçlarının yaşının 3 katı kadar fiyat avantajı elde edecek olan Hyundai sahipleri, aynı zamanda Blue Card'larında biriken puanları servislerde dilediği gibi harcayabilecek. 23 Mart tarihine kadar geçerli olacak olan bu avantajlar sadece Hyundai Blue Card sahiplerine özel olarak sunuluyor. 5 yaş ve üstü araçlar için geçerli olan bu ayrıcalıkta fren, debriyaj, amortisör, motor parça ve işçiliğinde araç yaşının 3 katı kadar fiyat avantajı da sunuluyor. Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Hyundai yetkili servislerinden Blue Card almaları yeterli olacak.
Ayrıca aracın yaşına bakılmaksızın kampanya dönemi boyunca Hyundai yetkili servislerini ziyaret eden tüm araçlara ücretsiz check-up hizmeti verilirken, aynı zamanda Blue Card ile puan kazanma imkanı da tanınıyor. Ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına ekstra taksit imkanı da sunuluyor.
(UU-GS-E)

16.02.2013 13:37:39 TSI

Editör: Wan Haber