Erkan Dershanesi tarafından kent genelinde ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen; 'Ödüllü Seviye Belirleme Sınavı'na yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Sınavla birlikte öğrencilerin eksik olduğu konuların da farkına varması hedefleniyor.
Öğrencilerin bilgilerin geliştirmesinin yanında alan seçimlerinde doğru karar vermelerine yardımcı olunması amacıyla gerçekleştirilen sınava; ilköğretim 3 ve 4. sınıflar ile birlikte ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflar ve lise 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri katıldı. 'Ödüllü Seviye Belirleme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilere de Erkan Dershaneleri bünyesindeki kurslar için 'indirim' kazanacağı bildirildi.
'Ödüllü Seviye Belirleme Sınavı' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, "Velilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler sonucu bu yıl da bu sınavı yapmaya kadar verdik. Buradaki amacımız; öğrencilerin sınav stresinden kurtulmaları ve eksik oldukları konuların farkına vararak, bu konuda kendilerini geliştirmelerine fırsat sağlamak" dedi.
Erkan Dershaneleri Kurttepe Şube Müdürü Tuğay Yıldırım ise, "Düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz 'Ödüllü Seviye Belirleme Sınavları'nda öğrenciler kendilerini test etme imkanı bulduğu gibi seviyelerini ölçüyor" dedi.
Ayrıca, sınava giren öğrenciler sınav sonuçları ve kitapçıklarını 1 Şubat 2013 tarihinde Kurttepe Erkan Dershaneleri şubesine teslim alabilecekleri bildirildi.
(ADN-Y)

24.01.2013 10:53:49 TSI

Editör: Wan Haber