Malatya'da çocuk yuvasında kalan 49 çocuğun doğum günü, pasta kesilerek kutlandı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Sevgi Evleri'nde, Aralık ayında doğan 49 çocuğun doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Yaş günü kutlama programına, Vali Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tayyar, MİAD Sevgi Evleri yetkilileri ile çocuklar katıldı.
Halk oyunları gösterisi, ilahi konseri ve öğrencilerin şiir okuduğu yaş günü programında, başarılı öğrencilere sertifika da verildi. Daha sonra dev pasta kesilerek çocuklara ikram edildi. Doğum günü pasta kesilerek kutlandı ve çocuklara doğum günü hediyeleri verildi.
Yaş günü kutlama programında basın mensuplarına konuşan Vali Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin, "Buraya gelen annelerle bazen konuşuyorum. Evde bu imkanları olmadığı için buraya çocuklarını gönderenler var. O kadar güzel buluyorlar ki bu imkanları, çocuklarını buralara gönderiyorlar. Devletimiz fazlasıyla imkan sağlamış" ifadelerini kullandı.
(NA-AŞ-Y)

16.12.2012 16:48:32 TSI

Editör: Wan Haber