Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, her maça final havasında çıktıklarını belirterek, Erzin Belediyespor gibi güçlü bir rakipten 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Tekin, ligin ilk yarısı ve ikinci yarısındaki ilk karşılaşmaların her zaman riskli olduğunu belirterek, "Ligin ilk yarısından sonra ikinci yarının başındaki ilk maçlar her zaman risklidir. Bunu çok iyi biliyorduk. Bunu da Erzin Belediyespor maçı hazırlıkları esnasında futbolcularımıza anlattık. Futbolcularımızda bu anlamda iyi mücadele ederek, 3 puanı aldılar" dedi.
Erzin Belediyespor maçının genel bir değerlendirmesini de yapan tecrübeli teknik adam, "İlk yarı rölantide idi. "Kazanırız" arzusu içerisinde futbolcularımız pek fazla patlayıcı güçlerini kullanmadı. Ama ikinci yarıda esas 44 Malatyaspor gerekli oyununu, mücadelesini ve direncini sergiledi" diye konuştu.
Tekin, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Erzin Belediyespor takımı da iddialarını sürdürmeleri açısından bu maçı çok önemsiyorlardı. Ancak her maç bizim için final havasında geçecek. Her maç bizim için derbi niteliği taşıyor. Hemen hemen içeride oynadığımız en zor karşılaşmayı farklı bir skorla kazandık. Futbolcularımı kutluyorum."
(FD)

28.01.2013 13:42:48 TSI

Editör: Wan Haber