Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, Kadirlispor maçında hakemin haklarını yediğini savundu.
44 Malatyaspor cephesinde, Kadirlispor maçının hakemi İbrahim Deniz'e karşı tepki geldi. Karşılaşmada nizami gollerinin verilmediğini ifade eden 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, "Maç 0-0 iken hakemin yönetiminde bir problem yoktu. Ancak biz 1-0 öne geçtikten sonra hakemin kararları hep aleyhimize oldu. Bunun yanında verilmeyen birde golümüz var. Bu tür yaklaşımlar bizleri çok üzüyor. Hedefe oynayan bir takım olarak, hakem hataları nedeniyle puan kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.
Akagündüz, deplasman maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmadıklarını kaydederek, "Adana, Osmaniye ve Malatya'dan gelen taraftarlarımız, zorlu karşılaşmada takımımıza büyük bir destek verdi. Bu desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. inşallah bundan sonra her maçı kazanarak, sezon sonunda hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.
(FD-Y)

04.02.2013 17:44:23 TSI

Editör: Wan Haber