Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, 40 bin Uludağ Üniversitesi öğrencisinin yaşadığı Görükle Mahallesi'nde halkın güvenliği için asayiş uygulamalarının daha sıkı yapılacağını, bölgeye yeni bir polis merkezi inşa edeceklerini bildirdi.
Görükle Mahallesi Meydanı'nda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve şube müdürleri, vatandaşların sorunlarını ve çözümleri konusunda ifade ettikleri fikirleri dinledi. Sorunları yerinde görmek ve yerinde dinlemek üzere vatandaşlarla bir araya geldiklerinin öneminden bahseden Kahya, " Görükle Mahallesinin önemli sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.. Şu anda Görükle Mahallesi'nde öğrenci sayının çok olmasından dolayı ufak tefek sorunlar ile karşılaşıyoruz. Bugünkü yaptığımız ziyaret ile birlikte ekiplerimiz alkollü mekanlarda ve öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde uygulama yapıyor. Bundan sonra da bu uygulamaları sıklıkla gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımız trafik ve asayiş ekipleri ile gereken hassasiyeti göstererek daha huzurlu bir bölge olmasını sağlayacaklardır" dedi.
Yapılan ziyarettn duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Korkut, Görükle halkı olarak kendisine çok teşekkür ettiklerini söyledi.
(AÇ-İHS

05.01.2013 10:15:29 TSI

Editör: Wan Haber