UEVF 2013 4'üncü Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, "Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir" teması ile 10-11 Ocak 2013 tarihlerinde İstanbul'da başlıyor.
Türkiye'de 1981 yılından bu yana aralıksız kutlanan Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerden biri olan UEVF 2013 4'üncü Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı, 10 11 Ocak 2013 tarihlerinde "Verimli Kullanırsan, Enerji Gelecektir" teması ile gerçekleştirilecek. WOW Convention Center İstanbul'da düzenlenecek UEVF 2013'e kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörden üst düzey yöneticiler ve akademisyenler katılacak. İki gün sürecek forumda birbirinden önemli oturum ve paneller düzenlenecek, sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak.
UEVF 2013 kapsamında yapılacak çeşitli oturum ve panellerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak. Forumun amacı toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasını sağlamak.
UEVF 2013 forumunda tartışılacak konulardan bazıları şöyle
"Dünyada ve Türkiye'de Enerji Verimliliği Çalışmaları Örnekleri ve Sonuçları, Bölgesel Isıtma Ağları, Sanayide Enerji Verimliliği Stratejileri, Bina ve Hizmetler Sektöründe Enerji Verimliliği Stratejileri, Ulaşım Sektöründe Enerji Verimliliği Stratejileri, Sürdürülebilir Finansman Modelleri, Enerji Verimli Ürün ve Teknolojiler, İdari ve Kurumsal Yapı ve Yapılanmalar, Enerji Arz Güvenliği ve İklim Değişikliği Bağlamında Yenilenebilir Enerji, Yan Etkinlikler: Ürün ve Hizmet Sunumları."
(HÇ-ÖFA-Y)

05.01.2013 15:13:00 TSI

Editör: Wan Haber