KKTC'de bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı" dün akşam Girne'de başladı.
Fuarın açılışını yapan KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, evlilik hazırlığı içinde olanların yanı sıra evli çiftlere de hitap edecek fuarın açılışını yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Eroğlu ayrıca, böylesi anlamlı fuarların ülkeye ayrı bir güzellik kattığını belirtti.
Fuarı organize eden Unifex Fuarcılık Direktörü Ümit Erhan da, Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'nın bu yıl üçüncüsünü düzenlemekten duydukları mutluluğu dile getirerek, destek verenlere teşekkür etti. Erhan, toplam 63 firmanın katıldığı fuar hakkında da bilgi verdi.
Cratos Hotel'de düzenlenen fuarda evlilik hazırlığı yapan çiftlere gelinlik, abiye, damatlık, düğün mekanları, davet organizasyonları, davetiye, nikah şekeri, pasta, takı, güzellik merkezleri, fotoğraf hizmetleri, ses-ışık düzeni, müzik havai fişek, araç kiralama, mobilya, beyaz eşya ve ev aksesuarlarına kadar birçok farklı alanda ihtiyaç duyulan hizmet ve ürünler sunuluyor. Fuar boyunca gelinlik, abiye kıyafet, takı, iç çamaşırı gibi defileler, gelin başı şovları, kına geceleri ve damat tıraşı gibi şovlar düzenlenecek.
(MG-İB-CC-D)

04.01.2013 12:06:53 TSI

Editör: Wan Haber