Depo Alışveriş Merkezinin Antalya'da bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Rus-Ukrayna-Türk Dostluk şenliği 6 gün süren etkinliğin ardından sona erdi.
08-13 Aralık tarihleri arasında her gün farklı etkinlikler düzenlenen şenlikte Rus, Ukrayna ve Türk halklarının kültürel ve sosyal alanda kaynaştırılması ve güçlendirilmesi hedefleniyordu. Şenliğin kapanış gününde Brezilya'dan gelen dansçılar samba ve kapuera dansı yaptı. Dasçılar ilginç kıyafetleri ve dans şovlarıyla Alışveriş Merkezine gelenlerin dikkatini çekti.
6 gün boyunca yapılan etkinlik kapsamında Rus-Ukrayna ve Türk Kültürleri Dostluk Şenliği dans gösterileri, folklor gösterileri, okul etkinlikleri, kına töreni, borç çorbası günü, kostümlü çocuk karnavalı, birbirinden eğlenceli şovlar ve konserlerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıldı. Dostluk şenliğine katılan Rusya ve Ukraynalılar düzenlenen organizasyonun amacına ulaştığını ve kendileri için yapılmış büyük bir jest olduğunu belirttiler. Kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiren Deepo Outlet Center'a teşekkür eden Rus ve Ukrayna kökenli vatandaşlar, şenliğin devam etmesi dileğinde bulundular.
(UG-Y)

13.12.2012 17:26:12 TSI

Editör: Wan Haber