Antalya'da sel sularına kapılarak kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları devam ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, "Emine Irmak'ın denize ulaşma ihtimali de var. Oraya ulaşmışsa bulmamız biraz zaman alacak" dedi.
Sarısu Deresi'nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmalarına devam ediliyor. Emniyet Müdürlüğüne bağlı helikopter ise havadan bölgeyi tarıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan da olay yerine gelerek, ilgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye ekiplerinin toplam 61 olaya müdahale ettiklerini ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, metrekareye 180 kilogram yağış düştüğünü söyledi. Aracın dereye düştüğü ihbarını saat 19.45'te polis telsizinden aldıkları belirten Pehlivan, "Saat 19.50'de olay yerindeydik. Geldiğimizde taksiciler aileden 3 kişiyi kurtarmış, Irmak ise kayıptı. Gece saat 01.00'e kadar çalıştık. Arama çalışmalarımız yaklaşık 1 kilometre 500 metrelik alanda devam ediyor. Aracın kanala düştüğü yerden denize kadar aramalar aralıksız devam ediyor. Irmak'ın denize ulaşma ihtimali de var. Oraya ulaşmışsa bulmamız biraz zaman alacak" dedi.
Sokakta ışıklandırma olmamasından yakınan Şadıman Fidan ise, "Burada korkuluk yani koruma yok. Burası resmen çöplük içerisinde. İhmalden başka bir şey değil. Bariyer ve ışıklandırma olsa böyle olmazdı" ifadelerini kullandı.
(ÇY-GS-Y)

15.02.2013 14:47:03 TSI

Editör: Wan Haber