Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün 26 personeli, 2012 yılında yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, "Bu başarı aslında tüm personelimizin. Hepsi ödülü hak eden çalışmalarda bulundu" dedi.
26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamalarına iki gün önceden başlayan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, bünyesinde görevli 26 personeli, üstün başarılarından ötürü ödüllendirdi. Kapıkule Gümrük Sahası'ndaki VİP Salonu'nda yapılan ödül töreninde 26 personele teşekkür plaketi verildi.
'GÜMRÜKLERİN İLERLEMESİ İÇİN İNOVASYON'
Tören öncesi konuşan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, Dünya Gümrük Örgütü'nün bu yılki kutlamalarda 'Gümrüklerin İlerlemesi İçin İnovasyon' sloganını kullandığını açıkladı. Bu kapsamda biz de bölge müdürlüğü olarak 2013 yılında yeni projeler ve yöntemlerle hizmet edeceğiz. 2012 yılı özellikle kaçakçılık konusunda rekor dolu bir yıl oldu. Aynı başarıyı bu yıla da yansıtacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek'in de katıldığı program, 26 başarılı personele ödül verilmesiyle sona erdi.
(ORA)

24.01.2013 14:49:57 TSI

Editör: Wan Haber