Şube sayısını oldukça arttıran Denizbank, farklı pozisyonlarda iş imkanları ortaya çıkarıyor. Yıl içerisinde yaptığı duyurularla birçok eleman alımı yapan banka, son olarak Kasım ayı içerisinde de alım yapacağını duyurdu. 2017 yılının sonlarına doğru tekrardan bu alımları yapmaya karar veren banka, en az lise mezunu olan kişilere iş olanağı yaratıyor. Söz konusu alımların yılbaşının ardından 2018 yılında da devam edeceği bildiriliyor. Ancak yeni yılla ilgili olarak resmi duyurular henüz yapılmadı. Resmi açıklamalar bankanın resmi sitesi üzerinden yapılacak.

Denizbank Personel Şartları Nelerdir?

Denizbank, alım yapacağı pozisyonlara göre öncelikle belirli bir tahsil şartı koyar. Bazı alımlarda lisans mezunu olma şartı mevcutken, bazı pozisyonlarda lise mezunu olmak da yeterlidir. Ancak gişe görevlisi, insan kaynakları ya da müfettiş gibi pozisyonlara başvurabilmek için genel olarak lisans mezunu olmanız gerekir. Ayrıca başvuru yapacak adayların belirli yaş kriterlerini de sağlaması gerekiyor. Erkek adayların başvuru yapabilmesi için askerlik sorununun bulunmaması gerekiyor. Askerliğini yapmış olan ya da 2 yıl tecilli olan kişiler bankaya başvuru yapabilir. Bunun yanı sıra çeşitli pozisyonlarda ikna kabiliyeti yüksek olma, araç kullanabilme ve seyahat engeli bulunmama gibi şartlar da aranır.

denizbank.JPG

Denizbank Personel Alımı Nasıl Yapılır?

Denizbank, Türkiye genelindeki alımları ortak olarak yaptığı sınavlar sonucu gerçekleştirir. Denizbank tarafından oluşturulan uzman bankacılık komisyonu tarafından belirli sorular hazırlanır ve adaylar sınava tabi tutulur. Söz konusu sınavla ilgili tüm detaylar, başvuru kılavuzlarında adaylara iletilir. Sınav giriş ücretini bankaya yatıran adaylar, online başvuru yaptıktan sonra sınava girerler. Yazılı sınavdan yeterli puanı alan adaylar bir sonraki aşamada sözlü mülakata davet edilir.

denizbank.jpg

Denizbank Sözlü Mülakatlar

Yazılı sınavdan geçerli puanı alan bir aday, Denizbank tarafından kurulan bir banka uzmanları komisyonu karşısında mülakata alınır. Bu aşamada adayların ikna kabiliyeti, özgüveni ve kendini ifade edebilmesi gibi temel becerileri sorgulanır. Sözlü mülakat aşamasını da başarıyla atlayan adaylar, eğitim kamplarına davet edilir. İş alanlarına göre belirli bir süre adaylar eğitim aldıktan sonra bankada işe başlarlar.

Kaynak: WanHaber.com

Editör: Wan Haber