2014 yılını geride bırakmaya saatler kala 2015 yılına girmek için eğelence severler yeni yıl için televizyon kanallarında hangi programları takip edecek ve televziyon kanallarında hangi programlar var şimdiden merak konusu...1 ocak 2015 yeni yılda tv de hangi program ve eğlenceler yaşanacak ?

Yeni yıla girerken Tv'hangi programlar yayınlanacak. 2015 Yılbaşına girereken muhteşem gecede ekranlarda kanallarda hangi programlar düzenlencek merak konusu 2015 yılına saatler kala yılbaşı için eğlence severler yılbaşını dışardamı yoksa ekranları başındamı geçirecek kararsız kalmış durumdalar.

Yılbaşını ailesi ile birlikte evde geçirecekler için televizyonları başında hangi eğlence programını hangi kanalda takip edecekler için yılbaşı için televizyonlarda yılbaşı programı haberimizin devamında bulabiirsiniz..

tv.jpg

YILBAŞINDA HANGİ KANALDA HANGİ PROGRAM YER ALIYOR?
KANAL D :
Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel : İrem Derici,Demet Akalın,Keremcem ve Ümit Besen eşleri ile yarışıyor.


Arkadaşım Hoşgeldin Yılbaşı Özel : Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya Bülent Ersoy,Rafet El Roman ve Dansöz Didem konuk oluyor.

 

STAR TV
Güzel Köylü Yılbaşı Özel : Star'ın sevilen dizisi Güzel Köylü, Sibel Can'ın konuk olduğu yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.


Mahşer-i Cümbüş Yılbaşı Özel : Ekranların ilk doğaçlama şovu olan Mahşer-i Cümbüş,Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in konuk olduğu yılbaşına özel bölümüyle ekrana gelecek.


ATV :
Sümela'nın Şifresi Temel : Kanal ilk önce sevilen Türk filmi Sümela'nın Şifresi Temel ile geceye başlıyor.
Ankara'nın Dikmeni Yılbaşı Özel : Ankara'nın Dikmeni Ankaralı Turgut'un konuk olduğu yılbaşına özel programıyla ekrana gelecek.

 

SHOW TV
Show TV Yılbaşı Özel Eğlence : Bir çok ünlü sanatçının katıldığı müzik eğlence programı Alişan ve Çağla Şikel'in sunumuyla ekrana gelecek.

 

TRT1 :
Diriliş Ertuğrul Yılbaşı Özel-Kolaj- : Kanalın sevilen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul dizisi özel bölümüyle ekrana gelecek.
1'de Yılbaşı : TRT'de gece ünlü konukların katıldığı müzik eğlence programı ekrana gelecek.


FOX :
Romantik Komedi : Önce sevilen Türk filmi Romantik Komedi ekrana gelecek.
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk Yılbaşı Özel : 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk, Kibariye'nin konuk olduğu yılbaşı özel programıyla ekrana gelecek.


TV8 :
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel : O Ses Türkiye ünlü isimlerin katıldığı yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.


3 Adam Yılbaşı Özel : Sevilen program yılbaşı özel programıyla ekrana gelecek.


Kanal 7 :
Şaban Pabucu Yarım-Düttürü Dünya-Çıplak Vatandaş : Kanal 7 geceyi 3 güzel Türk filmi ile geçiriyor.

Editör: Wan Haber