891 TL olan asgari ücret için, Asgari ücret tespit komisyonu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplandı. Mevcut Asgari Ücret 891 TL civarındayken 2015 yılının ilk 6 ayı ne kadar zam yapılacak?Asgari ücrete ikinci 6 ay ne kadar zam gelecek.2015 yılı asgari ücrete 3+3 oranında zam yapılması bekleniyor.Milyonların gözü kulağı 2015 yılı asgari ücret zam oranında.Milyonları ilgilendiren asgari ücret zam oranı yıl başı arefesinde netlik kazanması bekleniyor.


2015 yılı Asgari Ücret için işçilerin gözü kulağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan gelecek açıklamada.Mevcut asgari ücret 2014 yılı ikinci altı ayı itibarıyla 891 TL.Peki 2015 yılı birinci ilk 6 ayı asgari ücret ne kadar olacak? 2015 yılının ikinci 6 ayında asgari ücret ne kadar zam oranına sahip olacak? 2015 yılı itibarıyla Asgari ücrete 3+3 oranından zam yapılması bekleniliyor.

para

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplanan asgari ücret tespit komisyonu zorlu toplantı için kolları sıvadı.2015 yılı asgari ücret için en yüksek makul ücret için çaba sarfeden asgari ücret talep  komisyonu harekete geçti.Asgari  Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı başladı. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunda (TİSK), Çalışma Genel Müdürü Ali Kemal Sayın başkanlığında yapılan toplantıya, işçi ve işveren temsilcileri ile komisyonun diğer üyeleri katıldı.

Editör: Wan Haber