Babalar günü her yıl, yılda bir defa kutlanan ve babalara sevgimizi gösterebileceğimiz günlerden biridir. Babalar günü ile ilgili internette çok soru dolaşmaktadır. 2014 Babalar günü ne zaman?, 2014 babalar günü hangi gün? gibi soruların cevabını sizler için hazırladık..

2014 yılında babalar günü 15 Haziran pazar günün denk gelmektedir. İlk olarak 1990 yılında kutlanmaya başlayan ve her yıl devam eden babalar günü bu yıl15 haziranda kutlanacaktır. Amerika Birleşik devletlerinde resmi tatil olarak ilan edilen bu günde Türkiye'de pazar gününe denk gelmektedir.

2014 BABALAR GÜNÜNE NE ALINMALI?

2014 Babalar günü 15 Haziran pazar günü kutlanacaktır. 2014 Babalar günü hediye önerileri konusuna gelirsek, Babalar gününe alınacak hediyeler kişisel olarak her kişiye göre değişebilir. Herkes kendi babasını herkesten daha iyi tanıdığını varsayarsak aslında babanıza en uygun hediyeyi yine kendiniz seçebilirsiniz. Ancak babanız için bizim önerebileceğimiz şeyler onun sevdiği renklerde ve tarzda gömlek, ayakkabı gibi giyim eşyaları alabilirsiniz.

Editör: Wan Haber