Balıkesir'in Gönen ilçesine spor tesisi kazandırmak için kolları sıvayan belediye ile Spor Toto Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
2013 yılında belediye yatırımlarının devam edeceğini açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'dan, yeni yılın ilk yatırımıyla ilgili de açıklama geldi. Gönen'e kazandırılacak spor kompleksinin protokolünün imzalandığını ve kaynağın aktarıldığını bildiren Başkan Yakar, "İhale dosyası hazırlanıyor. Projenin ihale edilmesiyle birlikte belediyemiz ile Spor Bakanlığı ortaklığında kazandırılacak spor tesisinin temelini atacağız" dedi.
Spor Toto Genel Müdürlüğü ile Gönen Belediyesi arasında protokolün imzalanarak kaynağın tahsis edildiğini söyleyen Yakar, "İhale dosyasının hazırlığı başladı. Tesisin kurulacağı alanın yer tahsisi yapılmıştı. Projenin ihale edilmesiyle birlikte kazma vurulacak" dedi.
Projenin gençlere yönelik yapılan en önemli yatırım olduğunu belirten Başkan Yakar, Gönen Spor Kompleksi'nin yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, futbol sahası ve dinleme tesislerini bünyesinde barındıracağını belirterek, "Gönen Spor Kompleksi, gerek projesi, gerekse tesisleriyle Balıkesir bölgesinde parmakla gösterilen örnek bir proje olacak" açıklamasını yaptı.
(TK-MŞ)

03.01.2013 12:48:46 TSI

Editör: Wan Haber