Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, il özel idarelerinin 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerle birlikte kalkacağını hatırlatarak, "Final yılımızda maksimum verimle yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz." dedi.
Vali Kocatepe, yılın son yatırım değerlendirme toplantısının ardından, ilçe kaymakamları, il genel meclis üyeleri ve il özel idaresi temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. Mado Evi'nde gerçekleşen buluşmada konuşan Vali Kocatepe, il özel idaresi olarak 2012 yılını başarıyla geride bıraktıklarını ifade etti.
Toplantıda değerlendirilen konuları paylaşan Kocatepe, "2012 yılında köylere yönelik yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama suyu ve benzer çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Bugün de kaymakam arkadaşlarımızın katılımıyla bu yatırımları değerlendirdik. Toplantıda, 2012 yılında yaptığımız çalışmalarda vardığımız sonuçları, gerçekleştirdiğimiz yatırımları, karşılaşılan problemleri ele aldık ve 2013 yılı içinde il genel meclisimizin yaptığı planlamaları görüştük. Oldukça verimli bir toplantı oldu." diye konuştu.
Final yılı olan 2013'ü de en verimli şekilde değerlendirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kocatepe, sözlerini şöyle sürdürdü:
"2013 yılında yapacağımız çalışmalar artık biliyorsunuz final çalışmalarımız olacak. Yani bildiğiniz gibi il özel idarelerimiz 2014 yılında yapılacak yerel yönetim seçimleriyle kalkıyor. Dolayısıyla 2013 yılında yapacağımız yatırım çalışmalarında il genel meclisimizin planladığı yatırım programını azami verimle, vatandaşımıza elimizdeki bütçe imkanlarının azamisini kullanarak fayda sağlayacağız. Yatırımlarımızı en kısa sürede hayata geçireceğiz. Geçen hafta bütçemizde kabul edildi. İnşallah 2013'ün de çok iyi geçeceğine inanıyorum."
Vali Kocatepe, 2013'te de köylere yönelik hizmetlerin ulaşım, sulama tesisleri, kanalizasyonlar ve köy içi parke döşemelerinden oluşacağını sözlerine ekledi.
Toplantıya İl Jandarma Alay Komutanı İsmail Cömert, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Güngör, Vali Yardımcıları Mustafa Anteplioğlu, Dr. Erkan Bulgan, Emniyet Müdürü Metin Aşık, il genel meclis üyeleri ve il özel idaresi çalışanları katıldı.
(YUT-Y)

06.12.2012 14:20:23 TSI

Editör: Wan Haber