Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajda öğrencilere güvenini dile getirerek, "Sınıflarınıza, okullarınıza hoşgeldiniz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 15 gün önce karnelerini alan ve bu süreçte dinlenen, eğlenen, ikinci yarıya hazırlanan öğrencilerin ikinci yarıyıla adımlarını attıklarını belirten Kılıçdaroğlu, öğrencilerin maratonun ikinci bölümünü koşmaya başladıklarını kaydetti. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin bugün kapılarını öğrencilere açtığını ifade eden Kılıçdaroğlu, öğrencilere seslendiği mesajında şunları kaydetti:
"Karnenizi aldığınız gün de söylemiştim. Sizler bizim için karnelerdeki notlar dahil, her şeyden çok daha değerlisiniz. Ayrıca, biz size güveniyoruz. Sizler bizim de, ülkemizin de geleceğisiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın ve okula bu duygularla gidin, dersi bu sorumluluk bilinciyle çalışın. Bilin ki anne, baba, veli ve öğretmenleriniz için önce siz varsınız. Hepimiz başarıyı, notu sizin ve ülkemizin geleceği için önemsiyoruz. Siz de annenizin babanızın emeğini boşa çıkarmamak için çalıştınız, ikinci yarıyılda da çalışacaksınız. Sevgili analar, babalar, veliler siz de çok iyi biliyorsunuz ki, hem eğitimde fırsat eşitliği yok hem de çocuklarımız yarış atı değildir. Bu koşullarda yapılacak şey çocuklarımızı sevmek, onlara güvenmek ve bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da fedakarca yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha öğrencilerimize güvenimizi tekrarlıyor, yavrularımıza başarılar diliyor, ana, baba ve velilerimize de özellikle fedakarlıkları nedeniyle teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."
(TB-CC-Y)

11.02.2013 13:35:57 TSI

Editör: Wan Haber