Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Belevi Geleneksel Keçi Kalesi Deve Güreşi şenlikleri, yarın Belevi Keçi Kalesi yol güzergahındaki arenada gerçekleşecek.
Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, tüm yöre halkını ve çevre halkını bu şenliklere davet etti. Şenliklerde Harmandalı'dan 2. Harun ile Milas'tan Ozan Efe Tsunami'nin kupa için kapışmaları bekleniyor.
Ege, Marmara ve Akdeniz'in en ünlü başpehlivan develerinin karşı karşıya geleceği şenlikler, 16 Ararlık 2012 Pazar günü Belevi Keçi Kalesi altı Kozpınar mevkiindeki arenada gerçekleşecek. Heyecan verici çatımların yer aldığı güreşlere teraslanmış mükemmel saha atmosferi oldukça heyecanlı geçmesi beklenen güreşlere tüm yöre halkını beklediğini belirten Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık; "Asırlar boyu devam eden bu eşsiz geleneğimizi, keçi Kalesi adıyla özdeşleştirip, yarınlara taşıyor ve dünyaya tanıtıyoruz. Ben bu anlamda tüm yöre halkımızı ve çevre ilçedeki halkımızı 2.Geleneksel Belevi Keçi Kalesi deve Güreşi Şenliklerimize bekliyorum" dedi.
(NÖS-ERG-Y)

15.12.2012 16:37:43 TSI

Editör: Wan Haber