Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar ve icraatçı birimlerin bürokratlarıyla birlikte hizmet taleplerini dinlemek, sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Şerafettin Şahin'i ziyaret etti.
Başkan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada 2-B ile ilgili mülkiyet problemi nedeniyle kalıcı yatırımları yapamadıkları Kazım Karabekir Mahallesi'nin; yollarının, yeşil alanların, cami bahçesinin bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini belirtti. Asfalt ve park isteği konusunda çalışma yapacaklarını anlatan Başkan Tütüncü, kamuoyunda 2-B olarak adlandırılan orman vasfını yitirmiş Hazine arazilerinin satışını öngören kanun tasarısının, geçtiğimiz Nisan ayında TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesiyle, Kepez'de 19 mahalle ile Kazım Karabekir Mahallesi'nin de mülkiyet probleminin çözüldüğünü kaydetti.
Başkan Tütüncü, tapu tahsisi işlemlerinin bitmesiyle birlikte mahallede imarlı yolları açılmasına, sıcak asfalt, parke kaldırım ve yeni parkların inşasına önem vereceklerinin altını çizdi.
(SK-Y)

14.02.2013 11:58:09 TSI

Editör: Wan Haber